Over…

Hallo bezoeker,

Wij zijn Bas en Roy (de coördinatoren). Wij hebben zelf autisme en weten als geen ander dat het soms lastig is om met anderen in contact te komen. Daarom organiseren wij deze autisme borrel.

Let wel!: Er zijn géén hulpverleners aanwezig.

 

 

Wat kan je verwachten?

Wij streven er naar om elke laatste woensdag van de maand een borrel te organiseren speciaal voor mensen met autisme. Je ontmoet meerdere mensen met autisme. Onder genot van een drankje kan je deze mensen beter leren kennen.

Tijdens de woensdagavond zitten we als groep bij elkaar aan verschillende tafels. Het is de bedoeling dat je op een laagdrempelige manier in contact komt met andere mensen (met autisme). Wellicht ontstaat hieruit een goede vriendschap, waar je naderhand gezellig mee kan afspreken.

 

Wat doen wij wel en wat doen wij niet?

Wij zijn geen begeleiders! Wij helpen de mensen niet om contacten te leggen. Wèl hebben wij voor een locatie gezorgd om elke laatste woensdag van de maand af te spreken. Ook zorgen wij er voor dat we contact houden met de bezoeker(s). Wij geven op onze website aan wanneer de volgende borrel georganiseerd wordt.

 

Hoe herken je de coördinatoren?

Je kan de coördinatoren tijdens de autisme borrel herkennen aan onze oranje hesje / shirt. Wij zijn het aanspreekpunt van de avonden.

 

Zitten er kosten aan verbonden?

In principe niet. Je kan vrijblijvend langskomen, zo vaak als dat jij zelf wilt. Echter… De drankjes dien je zelf op de dezelfde avond af te rekenen aan de bar. Hoe gaat dit in zijn werk? Er wordt de avond één rekening gemaakt. Jij geeft jouw naam door aan de desbetreffende ober. Hij/zij noteert wat jij die avond nuttigt. Aan het einde van de avond hoef jij alleen maar jouw naam door te geven. De consumpties die jij gebruikt reken je dan gelijk af.